Räätälöity "In-House Lawyer" -palvelumme

Monissa PK-yrityksissä on usein tarvetta juristiosamiselle mutta kustanussyistä oman juristin palkkaamiselle ei nähdä perusteita  tai juristille ei yksinkertaisesti riitä kokopäivätyötä. Yhtiö katsoo paremmaksi turvautua juristin palveluksiin tapauskohtaisesti, joka tuntiveloitusperusteineen muodostuu usein malko kalliksi.

Yleensä yhtiö tarvitsee juristin palveluja työsuhteisiin liittyvissä asioissa, sopimusneuvotteluissa ja sopimuksen laatimisessa, osto- ja myyntisopimuksiin liittyvissä kaupallisissa asioissa sekä erilaisissa kansainvälisissä asioissa.

In-House Lawyer –palvelumme tähää siihen, että sama juristi on yhtiön käyttössä silloin , kun yhtiö häntä tarvitsee. Juristimme oppii tuntemaan asiaksyrityksen henkilöstön ja yhtiön tavat ja tavoitteet ja osaa paremmin ajatella yhtiön etua. Toimeksianto ei peruste kalliiden laskutustuntien veloittamiseen vaan osapuolet sopivat kiinteän kuukausihinnan , jossa määritellään sovittujen tehtävien laatu ja laajuus. Sopimus on päätettävissä kuukauden irtisanomisajalla, joten sopimuksesta irtautuminen on yhtä hellppoa kuin sen aloittaminenkin.

Olemme tarjonneet In-House Lawyer –palvelua asikkaillemme ja asiakastyytyväsyys on ollut erittäin hyvä. Osaamisemme kattaa juristin toimien lisäksi laaja-alaisesti liiketoimintaosaamista, josta on yhtiölle varmuudella hyötyä.

Pyydä aikaa neuvottelulle ja saat räätälöidyn In-House Lawyer –tarjouksen meiltä.